Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jazz Zomercursus 2021

09/08/2020 - 14/08/2020

We hebben al 21 aanmeldingen en kunnen 3 ruimtes gebruiken bij Eigentijdserf. We gaan dan ook 3 groepen vormen. We hebben al 11 saxen, 4 koperblazers, 1 zanger,2 gitaristen, 1 pianist, 1 contrabas en 1 drummer. Er is in elk geval nog plaats voor rhythm section muzikanten…

Je kunt je al inschrijven!!! Wederom ‘onder voorbehoud ivm Corona’!

Heb je nooit eerder zoiets gedaan? Er komt in een week veel op je af…veel informatie en heel veel spelen.We beginnen ’s ochtends van 10 – 12.30 en ’s middags van 15.00 – 18.00 uur. ’s Avonds kan er de hele avond gejammed worden in diverse groepen.

De sfeer is eigenlijk altijd super relaxed, iets wat wij het allerbelangrijkste vinden. Muziek is iets moois en iets bijleren is altijd meegenomen!

Zie hier een review van een muzikant, die vorig jaar voor het eerst deelnam: (een mooi onderdeel vinden wij dat hij als titel per ongeluk het woord ” weekend’ gebruikt, wat aangeeft dat de cursus snel voorbij leek te gaan…)

Impressie Zomercursus 2020 Jan Bouman.pdf

Meer info? Stuur een mail naar: lejazznow@hotmail.com

De cursus is voor alle instrumentalisten èn zangers.

Vorig jaar 2020 hebben we met de nodige maatregelen de cursus toch door kunnen laten gaan en hadden we ondanks Corona toch 3 groepen. Een groep bestaat uit drums, bas, gitaar, piano, enkele blazers (maximaal 2 van hetzelfde instrument type) en zang. Elke groep wordt geleid door een docent met veel ervaring. Behalve Lisette Elbers en Bas Cooymans komt gitarist Adjan Emmen i.i.g. ook weer lesgeven.

Het niveau:

-Enkele jaren instrumentles (leesvaardigheid B niveau) en ervaring met samenspelen.

-Big Band en/of workshop ervaring wordt aanbevolen, maar als je ruime ervaring hebt in een klassiek orkest of een popband is dat ook voldoende.

We hebben geen ‘officiële’ gevorderde- en beginners groepen, maar er wordt wel geprobeerd de groepen in te delen aan de hand van ervaring en voorkeur van de muzikanten.

Dus als je nieuw bent, of in een andere groep wilt dan vorig jaar is het handig om eerst even contact op te nemen met Lisette 06-49111031 of per mail: lejazznow@hotmail.com.

Gegevens

Begin:
09/08/2020
Einde:
14/08/2020
Evenement Categorie:

Locatie

Eigentijdserf
Spreeuwelsedijk 9
Westelbeers, Nrd Brabant 5091 KS Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Contact

Heb je een vraag?

Gebruik onderstaand formulier,
of bel: 06 49 111 031

    Naam*
    Je e-mailadres*
    Wil graag iets weten over: